Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 52

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Marokko reizen met kinderen

  Leer Marokkaans koken in de souks met Fatima, wandel door een tropische palmoase en maak een kameelrit naar een nomadenkamp midden in de woestijn. Bouwstenen zijn korte individuele Marokko reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Marokko reizen met kinderen samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Marokko rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Marokko specialisten Mariska en Lin reizen veel met hun eigen kinderen en helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Marokko bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Kruip door, sluip door Fes

  Reisschema: Fes
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 309,- p.p. per volwassene
  € 228,- p.p. per kind (2 t/m 11jr)

  Met deze bouwsteen ontdek je samen met onze gids Mohammed de grootste medina van Marokko, in Fes. (Ver)dwaal door de kleine straten en steegjes en kijk je ogen uit. Maak kennis met de oude ambachten in deze koningsstad en wandel langs kraampjes met dadels en winkels met levende kippen. Rondom hoor je de weefgetouwen kloppen, terwijl je aan de kant moet omdat een zwaar beladen ezel voorraden komt leveren. 

  Fes is duizelingwekkend en daarom regelen we een overnachting voor je in een rustige en kleinschalige riad, aan de rand van de medina.
  verder lezen

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Marokko reis!

  Slapen onder de sterren

  Reisschema: Fes - Errachidia - woestijn - Erfoud
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 126,- per volwassene
  € 93,- per kind 2 t/m 11 jaar

  Pak als je spullen bij elkaar en reis van Fes door naar het hoogtepunt van je reis, een bezoek aan de woestijn. Vanuit het woestijndorpje Merzouga vertrek je op je kameel (of eigenlijk dromedaris) op naar het tentenkamp van de Erg Chebbi woestijn. Dwaal op je gemak met je bedoeïenensjaal om je hoofd gebonden door het zand, over de heuvels en bereid je voor op een mooie zonsondergang. Als een echte nomade slaap je in een tent midden in de woestijn. 

  Eet een tajine rond het kampvuur, zing berberliedjes met de kamelenjongens en tel duizenden sterren voordat je gaat slapen… Je zit midden in de woestijn!
  verder lezen

  Dwalen door de Dades

  Reisschema: Dades Vallei - Ouarzazate
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 98,- p.p. per volwassene
  € 73,- p.p. per kind (2 t/m 11jr)

  Zigzaggend door een smalle bergkloof, een kabbelend beekje, hoge rotsformaties en een groene vallei in het dal. Dit is de Dades vallei. Met een gids klim en klauter je door de kloof en wandel je tussen de groene palmen over smalle paadjes in de vallei. In de bergen kom je langs grotwoning waar berberfamilies tijdens hun doortocht in overnachten en zie je berggeitjes over de rotsblokken springen. 

  Lekker om tijdens je rondreis even de benen te strekken en de frisse berglucht op te snuiven. Je combineert deze natuurdag met het Hollywood van Marokko; Ouarzazate. Een typische provinciestad dat veelal het decor is van bekende Hollywoodfilms.
  verder lezen

  Kasbah’s en kastelen

  Reisschema: Ait Benhaddou
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 116,- p.p. per volwassene
  € 85,- p.p. per kind (2 t/m 11 jr)

  Laat het drukke Marrakech achter je en stap terug in de tijd in het Atlasgebergte Marokko. Hier ligt een oude kasteelstad in een vruchtbare sinaasappelvallei. Steek per ezel de rivier over om er te komen, beklim de torens van de poort en voel de frisse berglucht in je longen. De weg kronkelt vervolgens door de hoge bergen naar de volgende vallei. 

  Onderweg kijken geitjes je nieuwsgierig aan vanaf hun rots en zweven roofvogels op de thermiek…
  verder lezen

  Geheimzinnig Marrakech

  Reisschema: Marrakech
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 211,- p.p. per volwassene
  € 155,- p.p. per kind (2 t/m 11 jr)

  Marrakech, de stad van het sprookje van 1001 nachten. Struin samen met je gids en verhalenverteller door de souks op zoekt naar de oude legendes. 

  Wandel door de smalle straatjes naar het Jemnaa el Fna plein, een toneel van vuurspuwers, verhalenvertellers en slangenbezweerders.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Geheimzinnig Marrakech
  Geheimzinnig Marrakech - special Stay - slapen in een 1001-nacht riad
  Kookworkshop in Marrakech
  x

  Magisch Marrakech

  Reisschema: Marrakech
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 279,- p.p. per volwassene
  € 206,- p.p. per kind (2 t/m 11 jr)

  Neem de kinderen aan de hand in de wirwar van straatjes vol handgeknoopte tapijten, ezelkarren en kruidenstapels. Spannend, zo de stad in met kids, maar ook reuze interessant met slangenbezweerders op het plein. Naast magisch Marrakech proef je ook het boerenleven buiten de drukke stad. 

  Met je kids op de rug van een ezel, wandel je door het Atlasgebergte langs boerendorpjes. Je slaapt in Aladdinsferen met zwembad in het rustige gedeelte van de stad.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Magisch Marrakech
  Magisch Marrakech - special Stay - slapen in een 1001-nacht riad
  x

  Op hoge poten door de woestijn

  Reisschema: Zagora - woestijn - Zagora
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 127,- p.p. per volwassene
  € 94,- p.p. per kind (2 t/m 11jr)

  Slof op de rug van je kameel dwars door de oranje Sahara woestijnduinen. Met je bedoeïenensjaal om je hoofd gebonden, hobbel je door het mulle zand richting je tentenkamp. Je bevind je in een wereld van stilte, midden in de woestijn. Als een echte nomade slaap je in een tent midden in de woestijn. 

  Eet verse tajine rond het kampvuur, zing berberliedjes met de kamelenjongens en tel duizenden sterren voordat je gaat slapen… Je zit midden in de woestijn!
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Op hoge poten door de woestijn
  Op hoge poten door de woestijn - upgrade Zagora
  x

  Shouf-shouf in de berbervallei

  Reisschema: Tafraoute
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 138,- p.p. per volwassene
  € 98,- p.p. per kind (2 t/m 11jr)

  Heb je wat langer de tijd? Ga dan, waar iedereen rechtsaf, linksaf de verborgen palmvallei in. Wandel door oranjekleurige dorpen en bizarre rotsformaties, waarvan de grootste blauw en pimpelpaars beschilderd zijn. Je kunt hier een kijkje nemen in het leven van de bewoners van de Anti-Atlas. Het leukste is dat dit geen toeristisch dorp is. 

  Verwacht dan ook geen spektakel, maar juist de puurheid zoals het is. Je slaapt in een kasbah-stijl hotel met zwembad, gerund door een enthousiaste Nederlandse. 
  verder lezen

  Stoer in je tent

  Reisschema: Essaouira
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 264,- p.p. per volwassene
  € 196,- p.p. per kind (2 t/m 11 jr)

  Spannend! Slapen in een tent! Survival modus aan, zaklamp mee, dagrugzak gepakt en gaan. De kids sprokkelen hout voor het vuur, je tajine staat de pruttelen op hete kolen en zelf aanschouw je alles met een muntthee in de hand. Je bereikt je tentenkamp per kameel, sloffend door de duinen en het bos. 

  Een ideaal alternatief voor als de woestijn net te ver of net te heet (zomer) is.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Stoer in je tent
  Stoer in je tent - hotel met zwembad
  x

  Knus aan de kust

  Reisschema: Essaouira
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 188,- p.p. per volwassene
  € 138,- p.p. per kind (2 t/m 11 jr)

  Lekker uitwaaien aan zee en het woestijnstof uit je oren zwemmen in het authentieke vissersplaatsje Essaouira. Houten boten komen binnen in de haven met verse vis, die ’s avonds op je bord ligt. Struin door smalle witte-huizen-blauwe luiken steegjes waar Marokkaanse mama’s boodschappen doen, bewonder schilderkunst van lokale artistiekelingen en pak daarna een terrasje op het levendige plein. 

  Trek vervolgens je slippers uit en wandel op blote voeten over het brede zandstrand… 
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Knus aan de kust
  Knus aan de kust - hotel met zwembad
  x

  Aan de Marokkaanse costa

  Reisschema: Agadir
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 223,- p.p. per volwassene
  € 164,- p.p. per kind (2 t/m 11jr)

  Lees eindelijk je boek uit op een strandbed terwijl de kinderen zwemmen in de golven, vliegeren of zandtaarten bakken. Agadir strand heeft het sfeertje van de Spaanse costa en is een populaire badplaats; restaurants met zowel pizza als couscous op het menu en barretjes aan de brede boulevard waar palmen ruisen.

  Het verschil met Essaouira is dat Agadir een stukje Spanje in Marokko is; toeristischer en moderner dan elders in Marokko. Je verblijft in een kleinschalig familiehotel met zwembad dichtbij het strand.
  verder lezen

  1
  van
  11
  x