RiksjaKids team in tuktukOver Riksja Family Marokko

Riksja Family Marokko is onderdeel van Riksja Family, een kindvriendelijke reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen. Riksja Travel is lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

 

 

Mariska en Merel bij tentMarokko-fan Mariska

Marokko is voor mij… een land waar ik heel graag regelmatig kom. Met mijn dochter heb ik inmiddels meerdere reizen gemaakt en nog steeds verbazen we ons hoeveel er te zien is. Ik vind het heerlijk om in alle vrijheid met een huurauto door het land te rijden. Spontaan onderweg te stoppen in een dorpje waar de ezeltjes door straten lopen en de tajines op het vuur buiten staan te pruttelen. Soms is het net alsof de tijd hier heeft stil gestaan. Voor alle leeftijden is Marokko een belevenis.

Riksja Family is voor mij… de plek waar ik mijn passie voor Marokko kan delen met de families die dit gastvrije land ook willen ontdekken. Geen enkel gezin is hetzelfde dus ook geen enkele reis. Mijn missie is om voor elke familie de ideale reis samen te stellen. Of je nu reist met jonge kinderen of zoals ik met tieners.

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.