Erg Chebbi woestijn Marokko - kameel

Rondreis Marokko met kinderen

Trek met een ezel door de bergen, met een kameel door de woestijn en verken te voet de wirwar aan straatjes en steegjes van de koningssteden. Onze Marokko rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door een combinatie van onze bouwstenen (korte reisprogramma’s) die goed bij elkaar passen met elkaar te verbinden. Wil je een handig overzicht van alle rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Marokko specialist Mariska reist veel met haar eigen dochter en helpt je graag verder met het samenstellen van je ideale rondreis Marokko met kinderen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Marokko rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Shouf Shouf Marokko

Reisschema: Marrakech – Ait Ben Haddou – woestijn –Agdz - Marrakech
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
Reissom: € 418,- per volwassene
€ 310,- per kind
Huurauto: vanaf € 208,-
Vluchten: optioneel bij te boeken

Marrakech en de woestijn in één week? Dat kan, in een pittiger reistempo dan onze andere rondreizen zie je de hoogtepunten van Marokko. Ideaal voor de korte schoolvakanties. Je reist dagelijks circa vier uur van het ene sprookje naar het andere. Met huurauto rijd je door het Atlasgebergte naar oude kasbahdorpen en palmoases om uiteindelijk met een kameel door het woestijnzand te sloffen.

Voeg deze rondreis toe aan je Marokko reisplan!

Rondreis 2: Marokko op je gemak

Reisschema: Marrakech - Essaouira - Lalla Takerkoust - Marrakech
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
Reissom: € 496,- per volwassene
€ 367,- per kind
Vervoer: huurauto vanaf € 180,- per familieauto
Vluchten: optioneel bij te boeken

Deze rondreis door Marokko met kinderen is een ideale combinatie van drie slaapplaatsen, afwisselende activiteiten en korte reisafstanden. Op de fiets verken je de levendige stad Marrakech met de kleurrijke soukhs, slaap je aan zee in het vissersplaatsje Essaouira met blauwe bootjes in de haven. Hier wordt elke dag de verse vis binnen gehaald. Thuis bij een Marokkaans gezin schuif  je aan tafel voor een vers bereidde tajne (stoofpotje). Je vakantie is compleet met een verblijf op onze eco-boerderij met dieren en bouwen de kinderen hun eigen kasbahdorp.

Rondreis 3: Je Marokkaanse sprookje

Reisschema: Marrakech – Ait Ben Haddou - Dades Vallei – woestijn – Ouarzazate - Marrakech
Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
Reissom: € 673,- per volwassene
€ 497,- per kind
Huurauto: vanaf € 236,- per familieauto
Vluchten: optioneel bij te boeken

Een combinatie tussen sprookjesachtig Marrakech en de woestijnduinen in de Sahara. Dwaal door de marktstraatjes in Marrakech met kruidentorens, gekleurde sloffen en leren poefjes. Met de kids op de achterbank stuur je door kronkelende bergweggetjes, groene palmoases en langs eeuwen oude kasbahs, om uiteindelijk voet in de woestijn te zetten. Je hobbelt op de rug van een kameel door de woestijn en rolt van een zandduin zo de tent in voor een nacht onder de sterren.

Rondreis 4: Zandduinen en koningssteden

Reisschema: Fes – Merzouga woestijn - Dades vallei – Ait Benhaddou - Marrakech
Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
Reissom: € 825,- per volwassene
€ 610,- per kind (2 t/m 11 jr)
Huurauto: vanaf € 208,- per familieauto
Vluchten: optioneel bij te boeken

Naar Marokko en van de gebaande paden? Begin dan je rondreis Marokko met kids in Fes. Deze stad is één van de vier koningssteden en heeft de grootste medina van Marokko. Op de rug van een kameel slof je door de woestijn, waarna je met een gids door de groene en rotsachtige Dades vallei dwaalt. Magisch Marrakech is het einde van je reis.

Rondreis 5: Le grand tour

Reisschema: Marrakech – Ait Ben Haddou – woestijn –Taroudant – Essaouira - Marrakech
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: € 770,- per volwassene
€ 568,- per kind
Huurauto: vanaf € 536,- per familieauto
Vluchten: optioneel bij te boeken

Waarom kiezen als je het allemaal kunt doen? In deze tweeweekse Marokko familiereis zie je de kleurrijke souks van Marrakech, rijdt je door de bergen en valeien naar palmoases, hobbel je op een kameel door de woestijn en sluit je je Marokko reis af met paar dagen uitwaaien in een schilderachtig visserdorpje aan de kust.

Rondreis 6: Poortjes naar de kust

Reisschema: Marrakech – Essaouira - Agadir
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Reissom: € 769,- per volwassene
€ 569,- per kind
Vervoer: privé transfers en de lijndienstbus
Vluchten: optioneel bij te boeken

Dit is een geschikte rondreis voor de zomervakantie en voor diegene die liever zelf niet willen rijden in Marokko. Om de hoge temperaturen in het binnenland te ontwijken, hebben we deze Marokko reis samengesteld waarbij je Marrakech combineert met twee kustplaatsen. Start met een verblijf in het magische Marrakech om zet het sprookje voort in het sfeervolle havenstadje Essaouira. Maak vervolgens een kamelentocht door de duinen en slaapt in berbertent onder de sterren. Je sluit je reis af met zon-, zee-, strandplezier in Agadir.

1
van
6

Algemene informatie voor je Marokko rondreis met kinderen

De bovenstaande prijzen van de Marokko rondreizen met kinderen zijn exclusief de vlucht. De prijzen op de website zijn berekend o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar in de herfstvakantie van 2019. Heb je een andere gezinssamenstelling, of wil je in een andere periode op reis, dan berekenen we de reissom graag voor je.

Wat is inbegrepen?

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt
– Genoemde excursies
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is

Wat is niet inbegrepen?

– De (retour) vlucht naar Marokko. Hierin adviseren we je graag.
– Facultatieve excursies zoals genoemd
– Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie)

Rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op onze Marokko rondreizen met kinderen te maken. Zo kun je gemakkelijk dagen aan de reis plakken, kiezen voor onze special stay accommodaties of een andere bouwsteen in je reis opnemen. Geef dit aan als je het aanvraagformulier invult. We zullen een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen