Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 52

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Rondreis Marokko met kinderen

  Trek met een ezel door de bergen, met een kameel door de woestijn en verken te voet de wirwar aan straatjes en steegjes van de koningssteden. Onze Marokko rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door een combinatie van onze bouwstenen (korte reisprogramma’s) die goed bij elkaar passen met elkaar te verbinden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Marokko specialisten Mariska en Lin reizen veel met hun eigen kinderen en helpen je graag verder met het samenstellen van je ideale rondreis Marokko met kinderen.

  Kies je favoriete Marokko rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Zandduinen en koningssteden

  Reisschema: Fes – Merzouga woestijn - Dades vallei – Ait Benhaddou - Marrakech
  Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
  Reissom: € 822,- p.p. per volwassene
  € 608,- p.p. per kind (2 t/m 11 jr)
  Vervoer: 7 dagen huurauto vanaf € 330,- per familieauto

  Naar Marokko en van de gebaande paden? Begin dan je rondreis Marokko met kids in Fes. Deze stad is één van de vier koningssteden en heeft de grootste medina van Marokko. Slenter door de kleine straten en steegjes vol met pakezels, dadels en olijven, de geur van versgebakken brood en het geklop van weefgetouwen. 

  Elke straat biedt weer een ander avontuur. Op de rug van een kameel slof je door de woestijn, waarna je met een gids door de groene en rotsachtige Dades vallei dwaalt. Magisch Marrakech is het einde van je reis. Hier leer je je favoriete Marokkaanse gerecht koken, samen met Fatima.
  verder lezen

  Voeg deze rondreis toe aan je Marokko reis!

  Je Marokkaanse sprookje

  Reisschema: Marrakech – Ait Ben Haddou - Dades Vallei – woestijn – Ouarzazate - Marrakech
  Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
  Reissom: € 657,- p.p. per volwassene
  € 486,- p.p. per kind
  Vervoer: Huurauto vanaf € 284,- per familieauto

  Dit is Marokko op zijn best; een combinatie tussen sprookjesachtig Marrakech en de woestijnduinen in de Sahara. Dwaal door de marktstraatjes in Marrakech met kruidentorens, gekleurde sloffen en leren poefjes. En zie vuurspuwers en slangenbezweerder op het plein. 

  Met de kids op de achterbank stuur je door kronkelende bergweggetjes, groene palmoases en langs eeuwen oude kasbahs, om uiteindelijk voet in de woestijn te zetten. Je hobbelt op de rug van een kameel door de woestijn en rolt van een zandduin zo de tent in voor een nacht onder de sterren. Klik hier voor een beschrijving van deze Marokko rondreis.
  verder lezen

  Le grand tour

  Reisschema: Marrakech – Ait Ben Haddou – woestijn –Taroudant – Essaouira - Marrakech
  Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
  Reissom: € 792,- p.p. per volwassene
  € 587,- p.p. per kind
  Vervoer: Huurauto vanaf € 356,- per familieauto

  Waarom kiezen als je het allemaal kunt doen? In deze tweeweekse Marokko familiereis zie je de kleurrijke souks in Marrakech, hobbel je op een kameel door de woestijn en varen lokale vissers de haven binnen met de vangst van de dag. In een wir-war van straatjes komen ouden ambachten als tapijtknopen en metaalbewerken weer tot leven. 

  ’s Avonds eet je couscous of harira (soep) bij één van de kraampjes op het Djemaa El Fna plein. Met een huurauto verruil je de drukte in Marrakech voor palmoases, valleien en bergen. De grote, lege woestijn mag niet ontbreken. je trouwe viervoeter sloft met je door de woestijn naar het tentenkamp waar je vanavond slaapt. Je sluit de Marokko reis af met een paar dagen uitwaaien in een schilderachtig visserdorpje aan de kust. Klik verder voor een beschrijving van deze Marokko familiereis.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Le grand tour
  Tip! Special Stay: Marokkaans 1001-nacht huis in de medina
  x

  Shouf Shouf Marokko

  Reisschema: Marrakech – Ait Ben Haddou – woestijn –Agdz - Marrakech
  Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
  Reissom: € 433,- p.p. per volwassene
  € 319,- p.p. per kind
  Vervoer: Huurauto vanaf € 248,- per familieauto

  Marrakech en de woestijn in één week? Dat kan, in een pittiger reistempo dan onze andere rondreizen zie je de hoogtepunten van Marokko. Ideaal voor de korte schoolvakanties. Je reist dagelijks circa vier uur van het ene sprookje naar het andere. Struin door kleurrijke straatjes van de souks waar kids hun ogen uitkijken naar vuurspuwers en verhalenvertellers. 

  Met huurauto rijd je door het Atlasgebergte naar oude kasbahdorpen en palmoases om uiteindelijk met een kameel door het woestijnzand te sloffen. Bij het kampvuur maken de kamelenjongens muziek voordat je in je berbertent onder de sterren kruipt. Klik verder voor een uitgebreide beschrijving van deze korte Marokko 8 dagen rondreis.
  verder lezen

  Poortjes naar de kust

  Reisschema: Marrakech – Essaouira - Agadir
  Reisduur: 11 dagen / 10 nachten
  Reissom: € 794,- p.p. per volwassene
  € 586,- p.p. per kind
  Vervoer: prive transfers en de lijndienstbus

  Dit is een geschikte rondreis voor de zomervakantie. Om de hoge temperaturen in het binnenland te ontwijken, hebben we deze Marokko reis samengesteld waarbij je Marrakech combineert met twee kustplaatsen. Start met een verblijf in het magische Marrakech om vervolgens het sprookje voort te zetten tijdens een kamelentocht door de duinen en een nacht in berbertent onder de sterren. ‘

  s Avonds zit je voor het kampvuur en tel je de sterren voordat de kids hun tent in rollen. In het knusse kustplaatsje Essaouira waait een frisse zeebries en vind je kunstenaars en vissers, met op de achtergrond witte huisjes met blauwe luiken. Je sluit je reis af met zon-, zee-, strandplezier in Agadir. Klik verder voor een beschrijving van deze Marokko reis.
  verder lezen

  1
  van
  5

  Algemene informatie voor je Marokko rondreis met kinderen

  De bovenstaande prijzen van de Marokko rondreizen met kinderen zijn exclusief intercontinentale vlucht. De prijzen op de website zijn berekend o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen. Onze kidsprijzen gelden voor kinderen tot 12 jaar. Voor de meivakantie gelden er afwijkende prijzen voor de huurauto.

  Wat is inbegrepen?

  – Alle overnachtingen inclusief ontbijt
  – Genoemde excursies
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is

  Wat is niet inbegrepen?

  – De (retour) vlucht van Nederland naar Marokko. Deze kunnen we ook voor je regelen: zie vluchten.
  – Facultatieve excursies zoals genoemd
  – Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie)

  Rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk aanpassingen op onze Marokko rondreizen met kinderen te maken. Zo kun je gemakkelijk dagen aan de reis plakken, kiezen voor onze special stay accommodaties of een andere bouwsteen in je reis opnemen. Geef dit aan als je het aanvraagformulier invult. We zullen een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

  x