Vliegtickets Marokko nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Marokko voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Marokko-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Marokko zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Marokko-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Marokko, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Vliegtickets Marokko

transavia icoontje Laagseizoen vanaf €163,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech, Casablanca, Agadir
Hoogseizoen vanaf €318,- p.p. Economy Overstap geen
transavia icoontje Laagseizoen vanaf €163,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech / Agadir - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €318,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €327,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech, Fes of Agadir
Hoogseizoen vanaf €519,- p.p. Economy Overstap Casablanca
Laagseizoen vanaf €314,- p.p. Economy Route Brussel - Marrakech, Agadir of Fes
Hoogseizoen vanaf €519,- p.p. Economy Overstap Casablanca
Laagseizoen vanaf €237,- p.p. Economy Route Amsterdam - Casablanca
Hoogseizoen vanaf €489,- p.p. Economy Overstap geen
transavia icoontje Laagseizoen vanaf €153,- p.p. Economy Route Amsterdam - Casablanca
Hoogseizoen vanaf €283,- p.p. Economy Overstap geen
ryanair Laagseizoen vanaf €110,- p.p. Economy Route Eindhoven, Dusseldorf of Brussel - Marrakech, Agadir, Fes of Rabat
Hoogseizoen vanaf €232,- p.p. Economy Overstap geen

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Marokko). Bij Transavia en Ryanair is nog geen ruimbagage inbegrepen. Vluchten van Ryanair kun je eenvoudig boeken op Ryanair.com.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Marokko vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen korting op het vluchttarief. Bepalend hiervoor is de luchtvaartmaatschappij en de leeftijd van het kind op de dag van vertrek. In de meeste gevallen geldt het speciale kindertarief voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Een aantal luchtvaarmaatschapijen geeft geen kinderkorting. Bij je aanvraag zullen we de exacte tarieven voor zowel volwassenen als kinderen aan je doorgeven. Een baby (van 0 tot 2 jaar) heeft geen recht op een eigen stoel. Wil je wel een stoel reserveren, dan betaal je voor je baby het kindertarief.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Marokko.
Terug naar de hoofdpagina van Riksja Family Marokko