Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   vlucht-marokkoVliegtickets Marokko

   Een vliegticket Marokko op maat

   Naast het op maat maken van jouw Marokko reis, kan Marokko online ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Marokko bouwstenen of een Marokko rondreis).

   Of: zelf je vliegtickets Marokko zoeken en boeken

   Je kunt ook zelf je Marokko vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, zet dan de gegevens in “mijn reisplan”. Onze MarokkoKids reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisvoorstel dat past bij je geboekte vlucht.

   Vliegtickets Marokko

   transavia icoontje Laagseizoen vanaf €163,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech, Casablanca, Agadir
   Hoogseizoen vanaf €318,- p.p. Economy Overstap geen
   transavia icoontje Laagseizoen vanaf €163,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech / Agadir - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €318,- p.p. Economy Overstap geen
   Laagseizoen vanaf €327,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech, Fes of Agadir
   Hoogseizoen vanaf €519,- p.p. Economy Overstap Casablanca
   Laagseizoen vanaf €314,- p.p. Economy Route Brussel - Marrakech, Agadir of Fes
   Hoogseizoen vanaf €519,- p.p. Economy Overstap Casablanca
   Laagseizoen vanaf €237,- p.p. Economy Route Amsterdam - Casablanca
   Hoogseizoen vanaf €489,- p.p. Economy Overstap geen
   transavia icoontje Laagseizoen vanaf €153,- p.p. Economy Route Amsterdam - Casablanca
   Hoogseizoen vanaf €283,- p.p. Economy Overstap geen
   ryanair Laagseizoen vanaf €110,- p.p. Economy Route Eindhoven, Dusseldorf of Brussel - Marrakech, Agadir, Fes of Rabat
   Hoogseizoen vanaf €232,- p.p. Economy Overstap geen

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Marokko). Bij Transavia en Ryanair is nog geen ruimbagage inbegrepen. Vluchten van Ryanair kun je eenvoudig boeken op Ryanair.com.

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Marokko vliegticket.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

   Kinderkorting

   De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen korting op het vluchttarief. Bepalend hiervoor is de luchtvaartmaatschappij en de leeftijd van het kind op de dag van vertrek. In de meeste gevallen geldt het speciale kindertarief voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Een aantal luchtvaarmaatschapijen geeft geen kinderkorting. Bij je aanvraag zullen we de exacte tarieven voor zowel volwassenen als kinderen aan je doorgeven. Een baby (van 0 tot 2 jaar) heeft geen recht op een eigen stoel. Wil je wel een stoel reserveren, dan betaal je voor je baby het kindertarief.

   Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Marokko.
   Terug naar de hoofdpagina van MarokkoKids